Πρότυπα Συμπεριφοράς

Για την καλύτερη δυνατή άνεση, ασφάλεια και χαλάρωση όλων των πελατών μας, σας παρακαλούμε να ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες καθόλη τη διάρκεια της παραμονής σας στο χώρο του Eve Spa. Το Eve Spa είναι ένας χώρος απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης. Οπότε θα παρακαλούσαμε όλους τους πελάτες και επισκέπτες μας να συζητάνε και να μιλάνε χαμηλόφωνα. Παρακαλούμε να κλείνετε τα κινητά τηλέφωνα σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στους χώρους του Spa.

Να αποφύγετε να κάνετε κατανάλωση αλκοόλ ή φαγητού τουλάχιστον 2 ώρες πριν τις θεραπείες ή τα προγράμματά σας.

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους χώρους.

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 11:00πμ μέχρι 11:00μμ. Σάββατο - Κυριακή & Αργίες 12:00πμ μέχρι 21:00μμ Οι θεραπείες πραγματοποιούνται σε όλες τις ώρες λειτουργίας μας. Η χρήση των εγκαταστάσεων και η κράτηση θεραπειών εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα, η οποία αλλάζει στις ώρες λειτουργίας του Spa.

Ξενάγηση στο Spa: Πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού και σε συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Spa.

Κρατήσεις: Σας προτείνουμε να προγραμματίζετε έγκαιρα τα ραντεβού σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για κρατήσεις παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 2315 528 098.

Ακυρώσεις: Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι αδύνατο να προσέλθετε στο ραντεβού σας λόγω κάποιων υποχρεώσεων. Παρακαλούμε να ενημερώνετε τη ρεσεψιόν του Spa 4 ώρες πριν για ακύρωση του ραντεβού σας.

Λίστα Αναμονής: Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμη ώρα για θεραπεία που μας ζητήσατε τότε μπαίνετε στη λίστα αναμονής και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις υπάρξει διαθέσιμη ώρα.

Όριο Ηλικίας: Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα από 16 ετών και πάνω στο χώρο του Eve Spa.

Κατά την άφιξη: Σας συνιστούμε να έρθετε στο Spa τουλάχιστον 10 λεπτά πιο μπροστά από το προγραμματισμένο σας ραντεβού. Αν φθάσετε αργοπορημένοι δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις μας και ο χρόνος της θεραπείας σας ενδέχεται να μειωθεί.

Τι σας παρέχουμε: Ντους, πετσέτα, παντόφλες και εσώρουχο μιας χρήσης. Τα προσωπικά σας αντικείμενα τα τοποθετείτε στο δωμάτιο που πραγματοποιείται η θεραπεία.

Πριν τη θεραπεία: Για λόγους υγιεινής, το ντους είναι απαραίτητο πριν από κάθε θεραπεία. Παρακαλούμε να αφαιρείτε τα κοσμήματα σας . Οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν ξυριστεί εάν πραγματοποιήσουν θερα πεία απολέπισης, να μην φορούν make-up και οι άνδρες θα πρέπει να έχουν ξυριστεί πριν από θεραπεία προσώπου. Θεραπείες απολέπισης αποφεύγονται σε ανθρώπους που έχουν εγκαύματα από τον ήλιο.

Κατά τη διάρκεια: Οι περισσότερες θεραπείες σώματος πραγματοποιούνται χωρίς εσώρουχα. Ο θεραπευτής θα σας αφήσει να αλλάξετε, θα φορέσετε το εσώρουχο μιας χρήσης αν είναι απαραίτητο και κατά τη διάρ εια της θεραπείας τα σημεία του σώματος που δεν συμμετέχουν καλύπτονται από μια πετσέτα ή κουβέρτα. Ο θεραπευτής θα σας ρωτήσει πριν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις επιθυμίες σας. Ενημερώστε για περισσότερη ή λιγότερη πίεση στο μασάζ, για την ένταση της μουσικής αν είναι κατάλληλη ή όχι καθώς και το είδος, για τη θερμοκρασία του δωματίου ή ότι άλλο κρίνετε απαραίτητο. Ενημερώστε επίσης για τυχόν εκδορές, τραυματισμούς ή πόνους σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος καθώς και για ασθένειες ή δερματικές αλλεργίες. Έτσι η αντιμετώπιση θα ε ίναι η πρέπουσα βάσει των δικών σας αναγκών. Αν θέλετε να μιλήσετε είναι δικαίωμά σας. Ο θεραπευτής θα λύσει όλες σας τις απορίες. Αν θέλετε να μείνετε σιωπηλοί το ίδιο θα πράξει και ο θεραπευτής.

Μετά τη θεραπεία: Απολαύστε μέχρι τέλους την απόλυτη εμπειρία του μασάζ. Μην εκτίθεστε σε ρεύματα. Προσοχή στον ήλιο μετά από συγκεκριμένες θεραπείες. Εάν κάνετε απολέπιση ή μασάζ με λάδι αποφεύγετε ην έκθεση στον ήλιο για 12 ώρες.

Προσωπικά αντικείμενα: Δε φέρουμε καμία ευθύνη για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι είστε εσείς.

Δωροεπιταγή: Όλες μας οι θεραπείες περιλαμβάνονται και σε μορφή δώρου με κουπόνι. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σας ενημερώνουμ ε ότι το κάθε κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο σε θεραπείες ενώ δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Σε κάθε κουπόνι δώρου ισχύει ελεύθερη ημερομηνία πραγματοποίησης.  

Σας ευχαριστούμε