Υπηρεσίες Eve Spa

Η φιλοσοφία μας...
Το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια αλλά τρόπος ζωής!


Υπήρεσίες Eve Spa Thessaloniki 

Χαλαρωτικό μασάζ | 10€ - 30'

Το χαλαρωτικό μασάζ αποτελεί μια από τις αρχαιότερες μεθόδους που εφαρμόζεται ήδη εδώ και 4000 χρόνια και είναι ιδανικό για να μυηθείτε στον κόσμο του μασάζ σε περίπτωση που δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία.

Μασάζ για εγκύους | 10€ - 30'

Το μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απαλύνει τα οιδήματα, τους μυοσκελετικούς πόνους και τους πόνους των αρθρώσεων, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει στη βελτίωση της κυκλοφορίας της λέμφου και του αίματος και στην εξισορρόπηση των επιπέδων των ορμονών.

Αθλητικό μασάζ | 10€ - 30'

Η μάλαξη σε αθλητές αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι της προπόνησης. Η κύρια τεχνική που χρησιμοποιείται είναι η λειτουργική μάλαξη. Χρησιμοποιείται για τη πρόληψη οξέων και χρόνιων τραυματισμών, για την αποκατάσταση, για τη μείωση του μυικού πόνου και για τη βελτίωση της απόδοσης. Ενισχύει την ελαστικότητα και το εύρος κίνησης.

Ρεφλεξολογία | 10€ - 30'

Η Ρεφλεξολογία είναι μια θαυμάσια μέθοδος θεραπευτικού μασάζ που εφαρμόζεται στη περιοχή των πελμάτων. Στο ανθρώπινο πέλμα καταλήγουν 7200 απολήξεις νεύρων που ξεκινούν από τον εγκέφαλο και ταξιδεύουν σε ολόκληρο το σώμα. Η ρεφλεξολογία δεν είναι μορφή άμεσης θεραπείας αλλά μηχανισμός ενεργοποίησης της άμυνας του οργανισμού.

Κεφαλής - αυχένα | 7€ - 15'

Την πολυτέλεια του χρόνου δεν μπορούμε να σας την προσφέρουμε. Μπορούμε όμως να προσαρμόσουμε το μασάζ στο χρόνο σας. Θα χαλαρώσετε και θα τονωθείτε για να συνεχίσετε την ημέρα σας ή να επιστρέψετε χαλαροί στο σπίτι!

Σουηδικό μασάζ | 10€ - 30'

Το Σουηδικό μασάζ θεωρείται ως το πιο διαδεδομένο και γνωστό μασάζ στην Ευρώπη. Έχει τις ρίζες του σε παραδοσιακές κινέζικες μεθόδους μάλαξης τις οποίες προσάρμοσε ο Σουηδός γιατρός Per Henrik Lig. Το σουηδικό μασάζ είναι παρεμφερές του θεραπευτικού μασάζ και προτείνεται για τη λύση μυικών σπασμών. Συμβάλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της οστεοαρθρίτιδας και της κακής κυκλοφορίας του αίματος, στη μείωση του πόνου και την ενεργοποίηση της λέμφου.

Αρωματοθεραπεία | 10€ - 30'

Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια, για την αντιμετώπιση παθήσεων. Τα έλαια προέρχονται από διάφορα μέρη φυτών. Αναμειγνύονται με άλλη ουσία (λάδι, λοσιόν ή αλκοόλ) και στη συνέχεια τοποθετούνται στο δέρμα. ‘Οσοι εξασκούν την αρωματοθεραπεία πιστεύουν ότι τα αρώματα των ελαίων διεγείρουν τα νεύρα στη μύτη. Τα συγκεκριμένα νεύρα στέλνουν κύματα στην περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει τη μνήμη και το συναίσθημα.

Μασάζ προσώπου | 10€ - 30'

Ξεκουράζει τους μύες του προσώπου έτσι ώστε το πρόσωπο να φαίνεται πιο ήρεμο και πιο νεανικό. Μειώνει τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους.

Μασάζ κυτταρίτιδας | 10€ - 30'

Έντονο μασάζ με παράλληλη εφαρμογή προϊόντων που διασπούν το φλοιού πορτοκαλιού της κυτταρίτιδας και προκαλείται αιμάτωση στη περιοχή.

Μασάζ με 4 χέρια | 19€ - 30'

Το μασάζ με 4 χέρια γίνεται από ζευγάρι θεραπευτών που εφαρμόζουν συντονισμένες και ρυθμικές κινήσεις μάλαξης. Πρόκειται για τη θεραπευτική ισχύ εν τη ενώσει από ένα «δυνατό» δίδυμο συγχρονισμένων χεριών.

Σοκολατοθεραπεια| 29€ - 50'

Η Σοκολατοθεραπεια ειναι μια συνολικη συνεδρια θεραπειας βσασισμενη στη σοκολάτα και εχει μια σειρα απο θεραπευτικα αποτελεσματα. Όπως ειναι λογικό η σοκολατοθεραπεια ειναι μια θεραπεια που απευθυνεται στους λατρεςει της σοκολάτας. το μασαζ με ζεστη σοκολατα ειναι ενας πολύ κάλος τρόπος να γλιτώσουμε τις θερμίδες, ναι παραλληλα μια μοναδικη εμπειρια την οποια σας συστηνουμε ανεπιφυλακτα .

Μασάζ απολέπισης - πίλινγκ | 10€ - 30'

Το πήλινγκ αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία περιποίησης σώματος και προσώπου καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα σας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πήλινγκ συμβάλλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, γι’ αυτό μην το παραμελείτε..

* Στα μασάζ μισής ώρας παρέχεται ένα ντους, υποχρεωτικά πριν από το μασάζ